Εξυπηρετηση πελατων

Support

+30.2121215916

Κατασκευη Eshop

Ηλεκτρονικό Κατάστημα ή E-shop είναι εκείνη η ιστοσελίδα που έχει ως πρώτο και κυριότερο στόχο να αυξήσει τις πωλήσεις των προϊόντων σας. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να είναι εύκολο στην χρήση και άμεσο στο επισκέπτη, δηλαδή να του παρουσιάζει εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που ενδιαφέρουν τον υποψήφιο πελάτη. Η λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος πρέπει να είναι άρτια με σκοπό ο επισκέπτης να μετατρέπετε σε πελάτη άμεσα.

 

Αυξήστε τις πωλήσεις σας

Μπορείτε να παρουσιάσετε κάθε προϊόν σας με πολλές φωτογραφίες, περιγραφή καθώς και Video. Η σελίδα του κάθε προϊόντος είναι πλήρως παραμετρική με σκοπό να προσαρμόζεται πολύ εύκολα στις ανάγκες του εκάστοτε προϊόντος. Υπάρχει η δυνατότητα να σε κάθε προϊόν να έχετε παραλλαγές τους όπως χρώμα, μέγεθος ή πακέτο. Όλες οι παραπάνω λειτουργίες ρυθμίζονται από ένα φιλικό περιβάλλον που μπορεί να χειριστεί πολύ εύκολα ο οποιοσδήποτε μετά από μερικές ώρες εκπαίδευσης.

Εύκολη διαχείριση από τον καταστηματάρχη

Διαχειριστείτε μόνοι σας το ηλεκτρονικό σας κατάστημα εύκολα και γρήγορα. Η διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος από τον ίδιο τον κάτοχο του και όχι κάποιον τεχνικό είναι ιδιαίτερης σημασίας. Ένας τεχνικός δε γνωρίζει το προϊόν και τους πελάτες της επιχείρησης σας. Ο κάτοχος του E shop πρέπει να είναι σε θέσει να ενημερώνει το απόθεμα των προϊόντων του, τις περιγραφές και τις φωτογραφίες και να διαχειρίζεται τις παραγγελίες του.

Βοηθητικές λειτουργίες

Εξοπλίστε το E shop σας με όλες εκείνες τις λειτουργίες που θα βοηθήσουν τον επισκέπτη να βρει το προϊόν που θέλει. Φίλτρα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά ανά κατηγορία προϊόντων καθώς και πεδία έξυπνης αναζήτησης με λέξεις κλειδιά θα οδηγήσουν του επισκέπτες σας γρήγορα στα σωστά προϊόντα. Η λειτουργία σύγκρισης θα βοηθήσει τον πελάτη σας να επιλέξει ανάμεσα σε παρόμοια προϊόντα το κατάλληλο. Βοηθητικές λειτουργίες όπως εγγραφή μελών, λίστα αγαπημένων και σύστημα πόντων (Point System) μπορούν να χτίσουν μια διαρκή σχέση με τους επισκέπτες πελάτες σας.

Ποσο κοστιζει να δημιουργησω ενα ηλεκτρονικο καταστημα ;

Μπορούμε να συνδέσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με οποιοδήποτε μηχανογραφικό σύστημα χρησιμοποιείτε. Μπορείτε για παράδειγμα να παίρνετε τις παραγγελίες σας κατευθείαν στο ERP σας αυτόματα, επίσης μπορούμε να ρυθμίσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα έτσι ώστε να ενημερώνει αυτόματα τα αποθέματα των προϊόντων από το ERP σας. Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος σας παρέχουμε πακέτα Υποστήριξης. Για το σύνολο των υπηρεσιών μας επισκεφτείτε την αρχική μας κατασκευή ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη. Επίσης μπορείτε να Δείτε μερικές από τις ιστοσελίδες που έχουμε κατασκευάσει.

Ποια είναι τα παγια εξοδα που εχει ενα ηλεκτρονικο καταστημα ;

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα κάθε μήνα έχει το κόστος του Server μέσα στον οποίο βρίσκονται όλα του τα δεδομένα. Ένα δεύτερο κόστος είναι του Domain name. Αυτά είναι τα απολύτως απαραίτητα κόστη και από αυτά και πέρα μπορεί ένα ιδιοκτήτης να αγοράσει διάφορες υπηρεσίες και εργαλεία για να αναπτύξει περισσότερο την ηλεκτρονική του δραστηριότητα. Ένα ενδεικτικό ετήσιο πάγιο κόστος ξεκινάει από τα 500 ευρώ για τις ελάχιστες – απαραίτητες υπηρεσίες.

Ποια πλατφορμα e-commerce πρεπει να χρησιμοποιησω ;

Η επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας εξαρτάται από τα παρακάτω ζητήματα. Αριθμός Προϊόντων, Ευελιξία, Ταυτόχρονος αριθμός επισκεπτών, εργαλεία σχεδίασης, ταχύτητα φόρτωσης, κόστος συντήρησης και ανάπτυξης. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει “κακή” πλατφόρμα υλοποίησης η επιλογή θα πρέπει να είναι ανάλογη με τις ανάγκες σας. Στην WebTechnology κάνουμε ανάλυση απαιτήσεων του έργου σας και σας παρουσιάζουμε όλα τα δεδομένα για να κάνετε την σωστή επιλογή πλατφόρμας ηλεκτρονικού καταστήματος.