ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Συντήρηση ιστοσελίδων – Αναβάθμιση και προώθηση

Αν έχετε ιστοσελίδα και θέλετε μια ομάδα έμπειρων προγραμματιστών να εργάζονται για αυτήν μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να την μεταφέρετε υπό την ευθύνη μας.
Είναι γεγονός πως υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός ιστοσελίδων που έχουν κατασκευαστεί αλλά ποτέ δεν ενημερώνονται ή ποτέ δεν αναβαθμίζονται. Μια ιστοσελίδα που δεν είναι ενημερωμένη μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην εκάστοτε επιχείρηση.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τους τεχνικούς μας καθημερινά μέσω τηλεφώνου, email αλλά και Skype. Οι απαιτήσεις σας διεκπεραιώνονται γρήγορα και σωστά. Οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να σας συμβουλέψουν για την πρόοδο της ιστοσελίδας σας, καθώς και να σας δώσουν συμβουλές για την καλύτερη προώθηση της.

Υποστήριξη ιστοσελίδων – Διορθώσεις και προσθήκη περιεχομένου

 

Κάθε ιστοσελίδα θα πρέπει να ανανεώνεται συχνά τόσο προς το περιεχόμενο όσο και προς την λειτουργικότητα. Αναλαμβάνουμε να αναβαθμίζουμε και να ανανεώνουμε την ιστοσελίδα σας σε μηνιαία βάση. Έχουμε 2 βασικά πλάνα υποστήριξης, στο πρώτο σας παρέχουμε υπηρεσίες φιλοξενίας – Hosting Server και λειτουργική αποκατάσταση – ασφάλεια. Ασφάλεια σημαίνει ότι σε περίπτωση βλάβης ή κακόβουλης επίθεσης διορθώνουμε την ιστοσελίδα σας χωρίς έξτρα κόστος. Στο δεύτερο πλάνο υποστήριξης παρέχουμε τα παραπάνω αλλά και διορθώσεις στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας σε κείμενα και υλικό.

Στείλτε μας την Ιστοσελίδα σας να την αξιολογήσουμε

 

Μπορείτε να μας στείλετε αίτημα για να εξετάσουμε την ιστοσελίδας σας χωρίς χρέωση. Μετά το αίτημα σας θα σας αποστείλουμε μια αναφορά με τις συμβουλές μας καθώς και με μια ετήσια προσφορά για τις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να έχετε ξεκάθαρο τι ακριβώς χρειάζεται η ιστοσελίδα σας. 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.